Последна промена пред 2 години | Понеделник 05 Декември 2016 | 0 0

Седум години без Тоше

Објавено: 16.10.2014
На денешен ден пред седум години, македонскиот пејач Тоше Проески, трагично го загуби животот во сообраќајна несреќа кај Нова Градишка, на пат кон Загреб, Хрватска.

АКТУЕЛНОНајчитани вести од последните 24 часа

Најкоментирани вести од последните 2 недели


/style/images/intervju-title.jpg

Ако неплаќањето беше олимписка дисциплина ќе земевме медал

http://images.plusinfo.mk/kolumnisti/goran rafajlovski.jpg Објавено: пред 18.09.2014 12:00
Прочитано: 5343

Горан Рафајловски

http://images.plusinfo.mk/izvori/plusinfo.jpg
safe_image.jpg
За патриотизмот и лојалноста (2)
Ненад Живановски
15.10.2014
Gero profil picture.jpg
Балкански дронови
Бранко Героски
15.10.2014
dragan mlosavljevik.jpg
Срамот наречен Кобане
Драган Милосављевиќ
14.10.2014
повеќе колумни>>