Импресум

Раководител на проектот
Бранко Героски

 

Главен уредник и извршен директор
Биљана Илиќ
070/341 113
artkujna@gmail.com

Одговорен уредник
Мартин Богатиноски 

Заменици на главниот уредник
Мариела Трајковска
Стојанка Митреска

РЕДАКЦИЈА
Рада Исовска Маневска
Драгица Христова
Љубица Балабан

Контакт
Тел.: 02/3179 545
contact@arhiva.plusinfo.mk

Издавач
Друштво за издавачка дејност, маркетинг и односи со јавност Плусинфо издаваштво ДООЕЛ
ул. 50. Дивизија 15/1, 1.000 Скопје