Маркетинг

Информативниот портал Плусинфо.мк им овозможува на своите читатели да ги следат најважните и најнови политички, економски и урбани вести, како и новости од светот, културата, сценскиот живот, здравјето, технологијата, модата.

Порталот започна со работа на 9. мај 2011 година, а денес е меѓу најпосетуваните информативни интернет портали во Македонија.

Ценовник

Позиција Димензија Цена:
1 728х90 300 ден./1.000 импресии
2 300х250 200 ден./1.000 импресии
2.1 300х600 300 ден./1.000 импресии
3 300х250 200 ден./1.000 импресии
4 300х250 200 ден./1.000 импресии
Floater 500х500px 500 ден./1.000 импресии
Takeover 1000 ден./1.000 импресии

Незакупените импресии во тековниот ден пропорционално се доделуваат на тековните закупувачи, бесплатно.

Димензии и цени за мобилна верзија

Позиција Димензија Цена:
Full screen 320х480 800 ден./1.000 импресии
Medium 300х250 300 ден./1.000 импресии
King size 300х150 250 ден./1.000 импресии
Standard 320х50 180 ден./1.000 импресии

 

Објава на ПР текст 2.000 денари плус ДДВ
Максимална големина на банер е 200 KB

КОНТАКТ

Биљана Илиќ

070/341 113

02/3179 545

contact@arhiva.plusinfo.mk