Наскоро: Нова тура готвење

Серијата „Часови за готвење слоу фуд“ која стартуваше на 8.декември, со шеф Маре Јаневска, продолжува на 26 јануари со ново, сезонско мени на шеф Бобан Симоновски

223

Здружението за социјални иновации „АРНО“ во соработка со здружението „Слоу фуд Водно“ и СУГС „Лазар Танев“ продолжува со реализацијата на проектот „Часови за готвење слоу фуд“ кја стартуваше во декември минатата година, а ќе трае до март оваа година.

Првиот час за готвење со шеф Маре Јаневска беше посветен на темата: Сирење на трпезата. На 26.јануари следува нова тура од 5  часови за готвење со шеф Бобан Симоновски, а темата е „Тркалото на сезоната“.

Прочитајте повеќе на порталот „Арт кујна“.

Преземањето на оваа содржина или на делови од неа без непосреден договор со редакцијата на Плусинфо значи експлицитно прифаќање на условите за преземање, кои се објавени тука.




loading...